HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Μακελλαριά Καλαβρυτινοί Πάτρας

Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας «ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ» την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Μακελλαρ...



Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας «ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ» την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς στα Καλάβρυτα. Τελέστηκε Θεία λειτουργία με αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών της ΣΤΕΓΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ καθώς και των οικογενειών τους. Η Ιερά Μονή Παναγίας Μακελλαριάς γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη και από προσκυνητές. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας οι μοναχές και τα μέλη του Συλλόγου προσέφεραν διάφορα εδέσματα και άρτους. Στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα στην Άνω Βλασία στο ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα. Τέλος ο πρόεδρος της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ Παναγιώτης Φραντζής αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους για τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους υποσχέθηκε ότι αυτό που έγινε σήμερα θα γίνει θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.