HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Σοκαρισμένη η κοινωνία από την αδελφοκτονία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στη...



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Εφύρα Ηλείας, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος από τον αδελφό του και τον ανιψιό του, που ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ, ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ο ιατροδικαστής Πατρών, Α. Γκότσης, που ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρει τις κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Σήμερα, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι μετά από έρευνα ταυτοποίησε τον δράστη του εγκλήματος. Πρόκειται για τον 70χρονο αδελφό του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Advertisement
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπού άνδρα, που είχε διαπραχθεί στις 19-9-2022, σε περιοχή της Ηλείας.
Από την έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις 19-9-2022, αργά το βράδυ, σε περιοχή της Ηλείας, ο 68χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι του και στα χέρια του.
Κατά την διενέργεια αυτοψίας, στον τόπο του εγκλήματος, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη διάρρηξης, έρευνας ή αναστάτωσης της οικίας του θύματος, ενώ από την Ιατροδικαστική Έκθεση Νεκροψίας Νεκροτομίας, διαπιστώθηκε ότι έφερε στην περιοχή της κεφαλής πολλαπλές κακώσεις και στα χέρια του τραύματα άμυνας.
Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί, αφού αξιοποίησαν τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αλλά και από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και ειδικών ανακριτικών τεχνικών, διακρίβωσαν τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας του 68χρονου, από τον κατηγορούμενο.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.