HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό σε Κιάτο και Πάτρα

Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό χθες το μεσημέρι σε θαλάσσιες περιοχές σε Κιάτο και Πάτρα. Πρόκειται για μια 71χρονη ημεδαπή ...



Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό χθες το μεσημέρι σε θαλάσσιες περιοχές σε Κιάτο και Πάτρα.
Πρόκειται για μια 71χρονη ημεδαπή η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία ¨ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ¨ και έναν 75χρονο ημεδαπό που πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή ¨ΚΑΜΙΝΙΑ¨.
Η 71χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.