HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Ευρωπαϊκή Πρωτιά επέστρεψε η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων από το Λουξεμβούργο

Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων επέστρεψε χθες από το ταξίδι της στο Λουξεμβούργο έχοντας λάβει την μεγαλύτερη διάκριση στην πολυετή Ιστο...



Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων επέστρεψε χθες από το ταξίδι της στο Λουξεμβούργο έχοντας λάβει την μεγαλύτερη διάκριση στην πολυετή Ιστορία της.
Συγκεκριμένα η μπάντα έλαβε μέρος στο 14ο Diffwinds (Φεστιβάλ Φιλαρμονικών) όπου και τιμήθηκε με το GRAND PREMIER PRIX του φεστιβάλ.
Ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής Μπαμπαράκος Γιώργος τιμήθηκε με το SPECIAL “DIFFWINDS” AWARD, ειδικό βραβείο για την συνολική προσφορά ,που δίνεται από το φεστιβάλ και αποτελεί ιδιαίτερη τιμητική διάκριση.
Το Φεστιβάλ ,που είναι από τα μακροβιότερα και σημαντικότερα της Ευρώπης , πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην πόλη Differdange του Λουξεμβούργου ,διαρκεί 4 μέρες ,και φιλοξενεί πολλά σχήματα που αποτελούνται κυρίως από νέους μουσικούς απ όλο τον κόσμο. Φέτος, η συμμετοχή ήταν 7 μουσικά συγκροτήματα από 7 κράτη και περίπου 250 μουσικούς.
• Blue Lake International Symphonic Band, Michigan (USA)
• EIDE International School Youth band, Differdange (L)
• Fanfare des jeunes « Prince Henri », Bonnevoie (L)
• Jugendblaskapelle der Musikschule der Stadt Penzberg (D)
• HPG Harmonie de jeunes « Prince Guillaume », Differdange (L)
• Kalavryta Youth Band (GR) 33 musiciens
• Jugendblaskapelle der Stadt Sanok (PL)
Η αποστολή της Φιλαρμονικής ενισχύθηκε από τον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Ακράτας Ασημακόπουλο Χρήστο και 5 νέους μουσικούς από την Φιλαρμονική του , τον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Αιγείρας Μίχαλο Δημήτρη και τους σολίστ τρομπετίστες Πρόδρομο Βουρλιώτη , Χριστίνα Λιβανά. Παρών ήταν και η μόνιμη αρωγός της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων φλαουτίστρια Πέπη Σπηλιωτοπουλου, καθώς και η φλαουτίστρια- παλιά γνώριμη από τα Διεθνή Σεμινάρια Πνευστών -Σάντρα Αποστολοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.