HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Εθελοντές Πυροσβέστες στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η περίοδος κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών για την κατάταξη στο Πυ...



Ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η περίοδος κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα ενδιαφερομένων ως Εθελοντές Πυροσβέστες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ειναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (που να γνωριζουν Ελληνικά), να έχουν ηλικία 18 έως 55 ετών, να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης και να έχουν καλή σωματική και ψυχική υγεία. Για την υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να απευθύνονται στις Επαγγελματικές και Εθελοντικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, σε όλη την Ελλάδα.
Η ιδιότητα του Εθελοντή Πυροσβέστη είναι άμισθη και απαιτεί την αφιέρωση από τον προσωπικό χρόνο τουλάχιστον τριών οκταώρων κάθε μήνα για εκτέλεση υπηρεσίας στον πυροσβεστικό σταθμό, συμπεριλαμβάνει υποχρεώσεις και δεσμεύσεις όπως και την συνειδητή και πρόθυμη ανταπόκρισή του, όπου και όποτε κληθεί να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος.
Αναλυτικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, την διαδικασία εκπαίδευσης και κατάταξης στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Εθελοντής Πυροσβέστης υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ένωσής μας www.vfu.gr, στην ενότητα «Γίνε Εθελοντής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.