HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λαχτάρησαν στη Βουλή με τον Κουτσούμπα

Ο γ.γ. του ΚΚΕ βρισκόταν στο βήμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης όταν άρχισε να ανασαίνει βαρ...



Ο γ.γ. του ΚΚΕ βρισκόταν στο βήμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης όταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να πιάνει την μέση του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά σταματάει την ομιλία του και ακούγεται να λέει: «Η μέση μου».Τότε ο πρόεδρος της Βουλής κλείνει τα μικρόφωνα και στο βήμα σπεύδουν συνάδελφοι βουλευτές από όλα τα κόμματα. Ορισμένοι από τους βουλευτές είναι και γιατροί γι’ αυτό ήταν έτοιμοι να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Δημήτρη Κουτσούμπα.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Κωνσταντίνος Τασούλας αναγγέλλει ότι θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή καθώς φάνηκε ότι ο γ.γ. του ΚΚΕ δεν μπορούσε να συνέλθει. Λίγη ώρα μετά η σύνδεση επανήλθε και ο πρόεδρος της Βουλής είπε προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα: «Μας κοψοχολιάσατε».
«Η διάγνωση έγινε, ήταν κάποιοι σπασμοί. Θα δούμε, το παρακολουθούμε», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ που αστειευόμενος ανέφερε ότι η Βουλή είναι γεμάτη γιατρούς. Μάλιστα τόνισε ότι «όσο για την συμβουλή να χάσω κιλά, αυτό δεν γίνεται!». Έβαλαν μάλιστα μια καρέκλα πίσω του, σε περίπτωση ανάγκης. Μόλις ο Δημήτρης Κουτσούμπας ετοιμάστηκε να ξεκινήσει και πάλι την ομιλία του καταχειροκροτήθηκε από όλους τους βουλευτές.
«Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο», σχολίασε με χαμόγελο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.


 

 από enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.