HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους προσωρινούς δικαιούχους του προγράμματος

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους προσωρινούς δικαιούχους του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και...



Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους προσωρινούς δικαιούχους του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Οι προσωρινοί πίνακες, με τους επιλέξιμους και τους επιλαχόντες δικαιούχους του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» αναρτήθηκαν, σήμερα (11/7) στην ιστοσελίδα: https://allazothermosifona.gov.gr/exelixi/apotelesmata-axiologisis/

Οι σχετικές λίστες έχουν καταρτιστεί ανά Περιφέρεια και ανά κατηγορία προϋπολογισμού, με αντίστοιχη κατάταξη, βάσει της βαθμολογίας κάθε αίτησης.
Πότε μπορούν να γίνουν ενστάσεις
Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων από την Τετάρτη 12 Ιουλίου (00:01) έως και την Τρίτη 18 Ιουλίου (23:59). Στη συνέχεια, στην παραπάνω ιστοσελίδα, θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες και οι τελικοί δικαιούχοι θα μπορέσουν να λάβουν τις ειδικές επιταγές (vouchers).

Τι καλύπτουν τα vouchers
Υπενθυμίζεται πως τα vouchers καλύπτουν μέρος της συνολικής δαπάνης αγοράς του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, καθώς και των άμεσα συνδεδεμένων και απαραίτητων υπηρεσιών (τοποθέτηση κ.λπ.) από τους εγκεκριμένους προμηθευτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» έχει διαθέσιμο προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ, από το ΕΣΠΑ 2014-2020.
Αξίζει να σημειωθεί, πως όσο εξαργυρώνονται επιταγές θα δημιουργείται χώρος (αποθεματικό), ώστε να ενταχθούν και επιλαχόντες δικαιούχοι του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.