HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην φάκα της Αστυνομίας έπεσαν οι δύο ληστές του Ερυμάνθου

Σε δύο συλλήψεις εντός του αυτοφώρου προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου προβαίνοντας στην άμεση εξιχνίαση της ληστείας σε βάρος 72χρονο...



Σε δύο συλλήψεις εντός του αυτοφώρου προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου προβαίνοντας στην άμεση εξιχνίαση της ληστείας σε βάρος 72χρονου στον Άγιο Δημήτριο Τριταίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες συνελήφθησαν χθες τα μεσάνυχτα και σήμερα πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα.
Ολα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, σε περιοχή του Ερυμάνθου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες full-face, μετέβησαν σε καφενείο ηλικιωμένου στην περιοχή Αγίου Δημητρίου, τον ακινητοποίησαν δένοντας του τα χέρια και τα πόδια και στη συνέχεια του αφαίρεσαν 400 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο κούτες τσιγάρα και μία χρυσή κασετίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν τους δύο νεαρούς ληστές , που είναι γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ. καθώς έχουν απασχολήσει τις αρχές για ανάλογες πραξεις.
Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 23χρονο , οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.