HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από την ζωή ο Άγγελος Παν. Σακκέτος μια σημαντική πνευματική μορφή από το Βεσίνι Καλαβρύτων

Έφυγε από ζωή ο Άγγελος Παν. Σακκέτος το Σάββατο 22-07-2023. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 25-07-2023 και ώρα 10.30 στο Πάος Καλ...



Έφυγε από ζωή ο Άγγελος Παν. Σακκέτος το Σάββατο 22-07-2023. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 25-07-2023 και ώρα 10.30 στο Πάος Καλαβρύτων, στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.
Ο Άγγελος Παν. Σακκέτος γεννήθηκε το 1950 στο χωριό Βεσίνι Καλαβρύτων του νομού Αχαΐας. Σπούδασε δημοσιογραφία, δημοσιολογία, κοινωνικές επιστήμες και μέχρι το τέλος της ζωής του συνέχισε να διερευνά τις πνευματικές του ανησυχίες στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρθρογράφος πολλών εφημερίδων και περιοδικών, μεταξυ των οποίων και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, παρουσιαστής πληθώρας τηλεοπτικών εκπομπών, με πολλές τιμητικές διακρίσεις και διπλώματα ή μετάλλια για την μέχρι τούδε προσφορά του σε θέματα ελληνισμού και ορθοδοξίας. Εκδότης - διευθυντής της εφημερίδας "Η φωνή της αλήθειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.