HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΠΟΤΟ: Αν θυμηθείς τ’ όνειρο μου... με την μεγάλη ερμηνεύτρια Γιοβάννα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων καλοκαίρι 2023 ο Σύλλογος Σοποτινών, διοργανώνει μια μοναδική συναυλία της Γιοβάννας την Κυριακή 13 Αυγούστου...



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων καλοκαίρι 2023 ο Σύλλογος Σοποτινών, διοργανώνει μια μοναδική συναυλία της Γιοβάννας την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 ώρα 20.30 στο Σοποτό Αροανία Καλαβρύτων!!
Την μεγάλη ερμηνεύτρια Γιοβάννα, σε μια μοναδική συναυλία στον τόπο καταγωγής της στο Σοποτό, αναμένεται να απολαύσουμε ζωντανά και να τραγουδήσουμε τα εμβληματικά της τραγούδια .
Κάτω από τον τίτλο της βραδιάς αν θυμηθείς τ’ όνειρο μου η καλλιτέχνης που άφησε έντονα το στίγμα της στο ελαφρό τραγούδι θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα μέσα από το ρεπερτόριο της που την καθιέρωσε και την επέβαλε διεθνώς, ανασύροντας τραγούδια σημαντικών συνθετών του ελληνικού τραγουδιού τα οποία θα παρουσιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Χρήστος Κουμούσης.
Διπλωματούχος και βραβευμένη με σημαντικές σπουδές στο ωδείο Αθηνών η πολύπλευρη καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερος συνθέτες στις δεκαετίας του ‘60 και του ‘70 υπηρετώντας με συνέπεια και διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία.
Υπήρξε η πρώτη που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση το 1966 αλλά και η πρώτη που συμμετείχε στον διαγωνισμό της EYROVISION το 1965 εκπροσωπώντας την Ελβετία. Μόνο στην Σοβιετική Ένωση έχει κάνει πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων και πάνω από 150 συναυλίες.
Εκτός από το πεντάγραμμο, η Γιοβάννα με βαθιά καλλιέργεια έχει εξαιρετική παράλληλη σταδιοδρομία ως βραβευμένη ποιήτρια και συγγραφέας. Μαθήτρια του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου έχει εκδώσει ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα καθώς και θεατρικά έργα.
Κόρη του αείμνηστου ζωγράφου Κωνσταντίνου Φάσου, ο οποίος αγάπησε και τίμησε την Αχαϊκή γη, μέσα από τους πίνακες του, έρχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά, πλημμυρισμένη από νοσταλγία και αγάπη.
Σας περιμένουμε
Μ εκτίμηση
Σύλλογος Σοποτινών Αροανίας Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.