HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναζωπυρώσεις στην είσοδο του Βουραϊκού - Βίντεο με τις επιχειρήσεις των ελικοπτέρων

Συνεχίζεται η μάχη στην Αιγιάλεια και στην είσοδο του Βουραϊκού αφού συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις. Η κατάσταση στα μέτωπα είναι σαφώς βελτ...



Συνεχίζεται η μάχη στην Αιγιάλεια και στην είσοδο του Βουραϊκού αφού συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις. Η κατάσταση στα μέτωπα είναι σαφώς βελτιωμένη από την χθεσινοβραδινή λαίλαπα, ωστόσο οι αναζωπυρώσεις είναι πολλές. Στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα με συνεχείς ρίψεις

Η εξέλιξη της πυρκαγιά στην Αιγιάλεια
Για την δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, στη βορειοανατολική πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας πλησίον του οικισμού Δερβενάκι, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος είπε ότι εξελίχθηκε ανατολικότερα προς τους οικισμούς Τράπεζα και Κάστρο οι οποίοι και εκκενώθηκαν μετά από μήνυμα που εκδόθηκε από το 112.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι στην πυρκαγιά επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, ενώ τα 3 ελικόπτερα και τα 4 αεροσκάφη, που έχουν διατεθεί, επιχειρούν περιοδικά από το πρώτο φως.
Επιπρόσθετα ο κ. Βαθρακογιάννης τόνισε ότι τα εναέρια μέσα αντιμετώπισαν δυσκολίες στην προσέγγισή τους λόγω των καπνών που έχουν καλύψει την περιοχή, αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση έχει βελτιωθεί και πραγματοποιούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τις ρίψεις νερού.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.