HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Διπλό» πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό

Γερά θεμέλια για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου τον περιμένει η Μαρσέιγ, και την εξασφάλιση της παρουσία...



Γερά θεμέλια για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου τον περιμένει η Μαρσέιγ, και την εξασφάλιση της παρουσίας του σε ευρωπαϊκό όμιλο την εφετινή σεζόν, έβαλε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός στο Κόζιτσε της Σλοβακίας.
Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 σκορ της Ντνίπρο, κι έτσι μόνο αν... αυτοκτονήσουν στη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στη Λεωφόρο θα χάσουν την πρόκριση από τους Ουκρανούς.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Γιοβάνοβιτς στο αποψινό ματς ήταν ο Χουάνκαρ, ο οποίος δημιούργησε τα τέρματα των Σπόραρ (10’) και Τζούριτσιτς (74’), ενώ κέρδισε και το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωαννίδης (84’).
Το μοναδικό γκολ των τυπικά γηπεδούχων, Ουκρανών το σημείωσε στο 90’ ο Καπλιένκο. Με θλάση στον δικέφαλο αποχώρησε από το ματς στο 23ο λεπτό ο Σενκεφελντ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν προλαβαίνει τoν επαναληπτικό των δύο ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες μετά από 5 χρόνια, 11 μήνες και 22 ημέρες!
από: zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.