HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Δύο θανατηφόρα τροχαία σε Πάτρα και Ερυμάνθεια (111)

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα π...



Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 21-7-2023, αργά το βράδυ, στην Πάτρα. Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 21χρονο ημεδαπό άνδρα, που κινούνταν πεζός και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 20-7-2023, αργά το βράδυ, στην διασταύρωση της Επαρχιακής Οδου Πατρών-Τριπόλεως (111) με την Δημοτική Οδό Φαρρών – Λακκωμάτων. Ειδικότερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας και στη συνέχεια το πρώτο όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τους τραυματισμούς των δύο οδηγών και δύο επιβατών του πρώτου οχήματος, οι οποίοι διακομίσθηκαν με σταθμούς του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Ο ένας από τους τραυματισθέντες επιβάτες, ηλικίας 88 ετών, νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο κατέληξε προχθές 21-7-2023, το πρωί. Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.