HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το "helmos mountain festival" με τον φακό του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου το "helmos mountain festival", μια μεγάλη τριήμερη γιορτή γεμάτη δράσεις και μουσική έλαβε χώρα στους...

Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου το "helmos mountain festival", μια μεγάλη τριήμερη γιορτή γεμάτη δράσεις και μουσική έλαβε χώρα στους πρόποδες του Χελμού και στην πόλη των Καλαβρύτων. Ένα τριήμερο φεστιβάλ με την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Περισσότεροι από 12 χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννη Χαρούλη, Παύλο Παυλίδη, Χατζηφραγκέτα, Ιουλία Καραπατάκη, Εισβολέα, Novel 729 και Σπύρο Γραμμένο. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που συμμετείχαν στις πεζοπορίες, δοκίμασαν ορεινή ποδηλασία, ΒΜΧ και ράμπα skate, ziplines και slacklines αναρρίχησης. Δεν έλειψαν οι οικοπεριηγήσεις, το θεατρικό παιχνίδι και διάφορα workshops για τους μικρούς σε ηλικία συμμετέχοντες.
Όλα πήγαν τέλεια και όλη η Ελλάδα μιλάει για τα... καλοκαιρινά Καλάβρυτα

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ήταν εκεί με τους Νίκος Κυριαζή, Ανδρέα Μεσσήνη και Ανδρέα Σακελλαρίου. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι έμειναν όλες τις μέρες στον Χελμό μαζί με τους χιλιάδες κατασκηνωτές.
Δείτε το δικό μας άλμπουμ από το φεστιβάλ που έγραψε ιστορία.
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.