HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μουσικό-θεατρικό-Χορευτική εκδήλωση από την ΣΤΕΓΗ Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας

Η ΣΤΕΓΗ Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 πραγματοποίησε μία υπέροχη Μουσικό-θεατρικό-Χορευτική εκδήλωσ...


Η ΣΤΕΓΗ Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 πραγματοποίησε μία υπέροχη Μουσικό-θεατρικό-Χορευτική εκδήλωση στα παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων. Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών , του κόπου και της δουλειάς των μελών της ΣΤΕΓΗΣ όλων των τμημάτων για τη χρονιά που πέρασε . Η χορωδία τραγουδώντας υπέροχα διαχρονικά τραγούδια, η β΄ θεατρική ομάδα του συλλόγου μας «Μορφές Θεάτρου» παρουσίασε με άψογο τρόπο το έργο «η ΨΕΎΤΡΑ» του Ζάν Κοκτώ. Τα χορευτικά τμήματα της Στέγης ξεκίνησαν με το Παιδικό Τμήμα που απέσπασε το πιο ένθερμο χειροκρότημα και είχε ηλικίες από 3 έως 6 ετών και στη συνέχεια ακολούθησαν χορευτές με υπέροχες φορεσιές χορεύοντας χορούς όπως Ηπείρου Ιονίου Πελοποννήσου απέσπασαν τα πιο θερμά χειροκροτήματα και ευμενή σχόλια. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κκ Χρυσόστομου ο Πανοσιολογιότατος Πατήρ Παναγιώτης Θωμάς εκπρόσωπος Αντιπεριφερειάρχη κα θεοδωροπούλου Ευγενία η πρόεδρος από το Άλμα Ζωής κα Στεφανάκη Αγγελική και η πρόεδρος από τις Σφήκες κα Αγγελοπούλου Βικτωρία. Εκπρόσωποι από πολιτιστικούς φορείς. Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο πρόεδρος της Στέγης Παναγιώτης Φραντζής αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την υπέροχη παρουσία τους έκανε αναφορά για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε και ανακοίνωσε τον προγραμματισμό για τις άμεσες εκδηλώσεις. Υποσχέθηκε ότι τα καλύτερα έρχονται και τέλος ευχήθηκε σε όλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι !!! Στο τέλος δόθηκαν αμναμνηστιά σε όλα τα μέλη καθώς και ιδιαίτερο αναμνηστικό στους Δασκάλους Συνεργάτες Γεώργιο Μπαραμπάτη, Ιωάννα Τζαμαρία, Αγγελική Ορφανού, και Ναταλία Κοζυικ.

Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.