HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γέμισε ταλέντο, χάρη και δυναμισμό το κλειστό γυμναστήριο Καλαβρύτων με τα κορίτσια του Βόλεϊ της Α.Ε.Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Αγώνες επίδειξης έδωσαν τα τμήματα του γυναικείου βόλεϊ της Α.Ε.Καλαβρύτων την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού ...

Αγώνες επίδειξης έδωσαν τα τμήματα του γυναικείου βόλεϊ της Α.Ε.Καλαβρύτων την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων και άφησαν άφωνους όλους όσους παρακολούθησαν, με την αγωνιστική πρόοδό και το ταλέντο των κοριτσιών της ομάδας. 
Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές, της Α.Ε. Καλαβρύτων, Μιχαέλα Κιρστόϊ και Σταύρο Τσαβαλά, γρήγορα ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο των αθλητριών, που συνδυάζουν αθλητισμό, διασκέδαση και δημιουργικό ελεύθερο χρόνο. Τα τμήματα είναι τρία, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, ενώ ήδη ετοιμάζεται το αγωνιστικό τμήμα που από την ερχόμενη αθλητική περίοδο θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος.
Μπορεί οι ανδροκρατούμενες Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Α.Ε. Καλαβρύτων, να κρατούσαν έως τώρα τα σκήπτρα, αλλά τα κορίτσια των Καλαβρύτων ήρθαν δυναμικά και δείχνουν οτι μπορούν να τραβήξουν την προσοχή όλων.
Γιορτή ανόδου - Γιορτή Ακαδημιών
Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί γιορτή στο δημοτικό γήπεδο Καλαβρύτων, με βράβευση και απονομές στην ποδοσφαιρική ομάδα για την επάνοδο της στην Α’ Κατηγορία, αλλά και η γιορτή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ με την απονομή των διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες. 
Δυνατό τουρνουά για τις ακαδημίες
Την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα τουρνουά ακαδημιών Κ-14 και Κ-10 με την συμμετοχή των σωματείων Α.Ε. Καλαβρύτων, Αετός Ρίου, Ίκαρος Πετρωτού και Άρης Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.