HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Συνεδριάζει σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (3η έκτακτη συνεδρίαση του 2023) το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στις 22 Ιουνίου 2023, ημέρα Πέμπτη...



Συνεδριάζει σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (3η έκτακτη συνεδρίαση του 2023) το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στις 22 Ιουνίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ.με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης: Περί τροποποίησης και συμπλήρωσης του άρθρου 4 του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Καλαβρύτων και εναρμόνισής του σύμφωνα με το Π.Δ. 85/2022.
Ο λόγος για τον οποίο είναι αναγκαία η άμεση λήψη απόφασης, η αναβολή της οποίας θα θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα του Δήμου (μη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών) κατά την ως άνω αναφερόμενη 3η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ότι, καθ’ υπόδειξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, πρέπει ο Ο.Ε.Υ. του Δήμου που ψηφίστηκε στην προηγούμενη 7η τακτική συνεδρίαση της 14-06-2023, να τροποποιηθεί και συμπληρωθεί το άρθρο 4 αυτού και να εναρμονιστεί σύμφωνα με το Π.Δ. 85/2022, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να εγκριθεί κατόπιν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και να υποβληθεί για δημοσίευσή του για ΦΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.