HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημερίδα για τις αναπτυξιακές δράσεις του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αναπτυξιακές Δράσεις του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» θα πραγματοποιηθεί τη Δε...



Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αναπτυξιακές Δράσεις του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, από τις 09.00 το πρωί στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας.
Στην εκδήλωση πρόκειται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με τίτλο «Μελέτη για την αξιοποίηση και ανάπτυξη του πρώην εργοστασίου Χαρτοποιίας Λαδόπουλου Ε.Γ.Λ. »όπως επίσης η «Μελέτη στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης αεροπορικών συνδέσεων στο αεροδρόμιο Αράξου».
Στη συνέχεια θα γίνει ευρεία αναφορά στις δράσεις που υλοποιεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης. Τέτοιες είναι ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Κατάρτιση Ανέργων, Ανάπτυξη Επαγγελματικών Προσόντων που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», αλλά και η «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών χώρων - CREATIVE@HUBs» που υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος InterregGreece–Italy 2014-2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.