HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ - Ο.Μ. ΑΙΓΙΟΥ

Αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά εγώ και η οικογένειά μου από καρδιάς και δημόσια, τους Ιατρούς, τους Αναισθησιολ...



Αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά εγώ και η οικογένειά μου από καρδιάς και δημόσια, τους Ιατρούς, τους Αναισθησιολόγους,τους Τραυματιοφορείς και όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος της ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, στο οποίο νοσηλεύτηκα και χειρουργήθηκα εκτάκτως λόγω συστροφής επιγάστριας κήλης. Σ'αυτή την Κλινική, υπάρχουν πραγματικά Άνθρωποι που δίνουν το χαμόγελο και την Αγάπη τους στους ασθενείς και τους συνοδούς τους.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) για την άμεση ανταπόκριση και τον χειρισμό της έκτακτης εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο.
Νιώθουμε πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη και ευχαριστούμε εγκάρδια τον Άνθρωπο, Ιατρό και Χειρουργό Κύριο ΜΠΟΥΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, αλλά και όλο το υπόλοιπο Ιατρικό προσωπικό, για την αμέριστη προσφορά και συνεισφορά τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν σ'αυτό το Νοσοκομείο.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Π.Παρασκευόπουλος
Αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού
Λόγγος Αιγιαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.