HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιορτή λήξης των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πατρών για τη λήξη της σαιζόν των χορευτικών τμημάτων. Πλήθος κόσμου βρέθηκε σ...

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πατρών για τη λήξη της σαιζόν των χορευτικών τμημάτων. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θεατράκι της μαρίνας το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου, για να δει την παρουσίαση των χορών και να διασκεδάσει. Φιλική συμμετοχή στην όλη εκδήλωση είχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων «Η πρόοδος» με χορούς των νησιών. Ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος παρουσίασε χορούς της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας (παιδικό τμήμα), της Θράκης αλλά και ρεμπέτικους.
Το «παρών» στην τελετή, έδωσαν οι υποψ. Βουλευτές Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσων Φωτήλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, οι αντιπεριφερειάρχες Ανδρέας Φίλιας και Τάκης Παπαδόπουλος, η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο πρ. οικονομικού επιμελητηρίου Γιώργος Παππάς, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, η διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου, ο προϊστάμενος της διευθ. Υγείας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος, Αργύρης Αγγελόπουλος. Τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πατρών εκπροσώπησε ο π. Νεκτάριος Γαλάνης.
Ακόμη, να πούμε πως σε μια σεμνή τελετή μέσα στην εκδήλωση, βραβεύτηκαν οι Κουτσαντώνης Κωνσταντίνος, Σακελλαρόπουλος Νικόλαος, Γκλαβάς Γεώργιος, Κωστόπουλος Παναγιώτης, Ζαφειρόπουλος Νικόλαος, Παναγόπουλος Ανδρέας, Παλαιολογόπουλος Γεώργιος, Σιγαλός Γεώργιος και Ρηγόπουλος Γεράσιμος, για την προσφορά τους στον Παγκαλαβρυτινό σύλλογο.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Φλαμής και Σοφία Καυκοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.