HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Οι βουλευτές Αχαΐας

Mε καταμετρημένες τις ψήφους στα εκλογικά τμήματα του Νομού σε ποσοστό ενσωμάτωσης 97.68% οι έδρες κατανέμονται ως εξής: Τρεις για τη ΝΔ, ...

Mε καταμετρημένες τις ψήφους στα εκλογικά τμήματα του Νομού σε ποσοστό ενσωμάτωσης 97.68% οι έδρες κατανέμονται ως εξής:
Τρεις για τη ΝΔ, δύο για τον ΣΥΡΙΖΑ μία για το ΠΑΣΟΚ, μία για το ΚΚΕ και επίσης από μία για το κόμμα "ΝΙΚΗ" και "Σπαρτιάτες" (σοκ και στον νομό, από την είσοδο βουλευτή του κομματικού μορφώματος υπό την μπαγκέτα του Κασιδιάρη)
Σε σύγκριση με την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου του 2023 προκύπτει απώλεια μιας έδρας για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν εκλέγει βουλευτή η Ελληνική Λύση.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών οι έδρες έχουν ως εξής.
ΝΔ: Εκλέγονται οι Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας. Εκτός μένει ο Άγγελος Τσιγκρής παρά τις εκτιμήσεις του Μαϊου περί εισόδου του στη Βουλή τον Ιούνιο.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ εκλέγονται οι Σία Αναγνωστοπούλου και Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Εκτός μένει ο Γιώργος Κυριακόπουλος λόγω της απώλειας της έδρας.
Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο Γιώργος Παπανδρέου.
Από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος.
Από τη "Νίκη" ο Σπυρίδων Τσιρώνης.
Από τους Σπαρτιάτες ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.