HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Ένα χωριό, μια γιορτή με πολύ κέφι και χορό (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μπορεί φέτος οι καιρικές συνθήκες να μην επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η υπαίθρια γιορτή για την πρωτομαγιά στον μαγευτικό χώρο της Αγία Άνν...

Μπορεί φέτος οι καιρικές συνθήκες να μην επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η υπαίθρια γιορτή για την πρωτομαγιά στον μαγευτικό χώρο της Αγία Άννας, ωστόσο η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εντός του πολιτιστικού κέντρου με πολύ κέφι, όπως συνηθίζει ο Σύλλογος Σκεπαστού. Κάτοικοι του Σκεπαστού, της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων αλλά και πολλοί επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και υποδέχθηκαν την Άνοιξη. Συνδυάζοντας το θρησκευτικό στοιχείο με την παράδοση και τη φύση, ο Σύλλογος θέλησε να αρχίσει την εκδήλωση με αγιασμό ως είθισται από την εκκλησία μας την πρώτη μέρα του μήνα. Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και αργότερα μικροί και μεγάλοι αντάλλαξαν λουλούδια σύμφωνα με το πρωτομαγιάτικο έθιμο και έγιναν μια παρέα, με πολύ κέφι, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής χωρίς φυσικά να λείπουν και οι απολαυστικοί μεζέδες. 
Τόσο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, όσο και ο εφημέριος Σκεπαστού πρ. Χρήστος Μπίρμπας, εξήραν για άλλη μια φορά τις δράσεις και την προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και την σπουδαία δουλεία των χορευτικών τμημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.