HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Ο Γιάννης Λαϊνιώτης βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης είναι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στο νομό Αχαΐας, μετά από απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, ...

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης είναι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στο νομό Αχαΐας, μετά από απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος κρατά την έδρα στο νομό Λαρίσης.
Ο Γιάννης Λαϊνιώτης, ο οποίος θα ορκιστεί στη Βουλή, την ερχόμενη Κυριακή, 28 Μαϊου, με τους υπόλοιπους εκλεγέντες βουλευτές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μού επέδειξε. Ήταν ύψιστη τιμή για μένα η απόφαση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μας στην Αχαϊα, δίνοντας μου τώρα και τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τις συμπολίτισσες μου και τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους, στη Βουλή.
Δεσμεύομαι ότι θα τον δικαιώσω για την επιλογή του στο πρόσωπο μου, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για την κοινωνία, για την Αχαϊα, για μια εθνικά περήφανη και κυρίαρχη Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.