Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που ενέχεται στη συστηματική διάπραξη απατών

Διακριβώθηκε, μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η δράση εγκληματικής ομάδας, που ενέχεται στ...

Διακριβώθηκε, μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η δράση εγκληματικής ομάδας, που ενέχεται στην συστηματική τέλεση απατών στην Ελληνική Επικράτεια.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη απατών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν συνολικά 30 τετελεσμένες απάτες, που διαπράχθηκαν από τον Σεπτέμβριο του έτους 2022 μέχρι και τον Ιανουάριο του έτους 2023, στην Ελληνική Επικράτεια.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι λειτουργούσαν μέσω ιστοσελίδων τέσσερα ηλεκτρονικά καταστήματα, διαθέτοντας προς πώληση επώνυμα προϊόντα, έναντι χαμηλού αντιτίμου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι αγοραστές εντόπιζαν κυρίως, μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τις ιστοσελίδες και προέβαιναν σε παραγγελία των προϊόντων.
Κατά την παραλαβή των δεμάτων, οι παθόντες κατέβαλλαν το αντίστοιχο αντίτιμο για την αποπληρωμή των προϊόντων, ωστόσο διαπίστωναν ότι στο εσωτερικό των πακέτων, περιέχονταν αντικείμενα ευτελούς αξίας.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (615) ευρώ, (22) λίρες Αγγλίας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.