Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αβραάμ Ανδριόπουλος – Ανακοίνωση υποψηφιότητας για Δήμο Καλαβρύτων

«Ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Αβραάμ Ανδριόπουλου για τη θέση του Δημάρχου Καλαβρύτων στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές 8η Οκτωβρίου 202...

«Ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Αβραάμ Ανδριόπουλου για τη θέση του Δημάρχου Καλαβρύτων στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές 8η Οκτωβρίου 2023.»
Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Καλαβρύτων, φίλες και φίλοι,
Έχοντας επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, αλλά και του μεγάλου σεβασμού που τρέφω προς όλους σας, αποφάσισα για πρώτη φορά να είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Καλαβρύτων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές την 8η Οκτωβρίου 2023.
Γεννήθηκα στους Αγίους Θεοδώρους Σειρών Καλαβρύτων, όπου έκανα τα πρώτα τα πρώτα βήματα της ζωής μου. Εν συνεχεία εγκαταστάθηκα στην Αθήνα όπου τελείωσα το οικονομικό Λύκειο και κατόπιν εισήχθην στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμε από το 1983 στο χώρο του κρέατος και τροφίμων στην Αθήνα έχοντας μια βιομηχανία κρέατος και έξι πολυκαταστήματα. Αγαπώ αυτό το κομμάτι γης που γεννήθηκα και η αγωνία μου για το μέλλον του είναι διαρκής και έκδηλη. Με την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος Καλαβρύτων θέτω τον εαυτό μου αποκλειστικά στις υπηρεσίες αυτού του τόπου.
Ειδικά για το Δήμο Καλαβρύτων, οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν μια κρίσιμη μάχη, η οποία δεν χωρίζει αντίθετα ενώνει σ‘ ένα κοινό στόχο:
Στην αξιοποίηση των ευκαιριών και στη διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για ένα Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, αναπτυξιακά δυναμικό, οικονομικά βιώσιμο που θα βρίσκεται κοντά στο δημότη με διαφάνεια, λογοδοσία και χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και τοπικούς παραγοντισμούς.
Ενός Δήμου που θα δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, με ισομερή κατανομή και στις τέσσερις Δημοτικές ενότητες, μέσα από το σωστό σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής και ανάπτυξης. Ενός Δήμου που θα επενδύσει σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η πρωτογενής παραγωγή, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.
Για να γίνει αυτό πράξη, ο Δήμος μας χρειάζεται συστηματική δουλειά, επεξεργασμένο σχέδιο και προτάσεις, μα πάνω απ‘ όλα, χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα για να αντιμετωπίσουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο Δήμος Καλαβρύτων.
Θέλω να εργαστώ μαζί σας, με όραμα και διάθεση προσφοράς, μακριά από σκοπιμότητες και κομματικές προσεγγίσεις, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και ταυτόχρονα να δώσουμε μια αύρα ελπίδας σε κάθε δημότη, που από επιλογή και αγάπη έχει εναποθέσει τους κόπους και τη ζωή του στα γεωγραφικά όρια αυτού του τόπου. Η ευημερία της περιοχής είναι εφικτή και η ομορφιά της διάχυτη αλλά δυστυχώς παραμένει κρυμμένη στη μετριότητα. Σας καλώ λοιπόν να φωνάξουμε μαζί ΟΧΙ ΠΙΑ στην μετριότητα. Σας καλώ όλους μαζί να φωνάξουμε ΝΑΙ στην ενεργητική δράση και την αποφασιστικότητα, να φωνάξουμε ΝΑΙ στις φρέσκιες ιδέες και μαζί να φτιάξουμε επιτέλους έναν Δήμο που μας εκφράζει. Τίποτα δεν είναι τόσο μεγάλο για να μην μπορούμε να το επιτύχουμε και τίποτα δεν είναι τόσο μικρό για να το αφήσουμε πίσω μας.
Φίλες και φίλοι, ήρθε η ώρα όλοι οι κάτοικοι αυτού του τόπου με ωριμότητα, αποφασιστικότητα και σθένος να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις του μέλλοντος. Σε έναν κόσμο που αλλάζει δεν μας επιτρέπεται να είμαστε απόντες. Αυτός ο τόπος δεν μπορεί πλέον να είναι μόνο μνήμες, αλλά δικαιούται επιτέλους και μια εξέχουσα θέση στο μέλλον.
Ζητώ την δύναμη σας και την εμπιστοσύνη σας. Μπορούμε να πάψουμε να είμαστε θεατές σε μια μετριότητα που δεν μας εκφράζει. Ο Δήμος Καλαβρύτων πρέπει να περάσει μπροστά και να βγει επιτέλους από την ανυπαρξία.
Με τιμή
Αβραάμ Ανδριόπουλος
Επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.