HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η Αιγιάλεια μίλησε!

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μίλησε στο Αίγιο, σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην αίθουσα Μαρ...

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μίλησε στο Αίγιο, σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην αίθουσα Μαργαρίτα στο ξενοδοχείο Telis, φανερά συγκινημένη από την υποδοχή που της επιφύλαξε η Αιγιάλεια.

«Δεν θα μπορούσα να μην κάνω την πρώτη μου μεγάλη εκδήλωση εδώ, πάλι στην Αιγιάλεια, που δούλεψα ως πολιτικός μηχανικός σε πολλά έργα, όπως τότε, το 2018, που με κάλεσε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, να συμμετάσχω ως υποψήφια βουλευτής, στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας. Υποσχέθηκα ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και το έκανα. Αφιέρωσα ατελείωτες ώρες εργασίας και έκανα εκατοντάδες χιλιόμετρα την τετραετία μου πέρασε για να μεταφέρω από κάθε γωνιά της Αχαΐας και από την Αιγιάλεια τη φωνή και τα αιτήματά σας στη Βουλή και στην Κυβέρνηση», ανέφερε η κα Αλεξοπούλου.

Η εκτέλεση σημαντικών έργων στην Αιγιάλεια, που άλλα έχουν ολοκληρωθεί και άλλα βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι μέρος του γιγαντιαίου προγράμματος των ογδόντα και πλέον έργων, άνω των 3,7 δις για όλη την Αχαΐα, όπως τα έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός.

«Ζητώ τη ψήφο σας, γιατί οραματίζομαι για την επόμενη τετραετία, την προσέλκυση επενδυτών στην Αχαΐα, προσωπικό μου στοίχημα αλλά και στοίχημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», κατέληξε η κα Αλεξοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.