HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας προσκαλεί στην κεντρική ομιλία του

Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιεί ο Θεμιστοκλής Ανδρέας Μπάκας στην κεντρική ομιλία του στην Πάτρα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: Κά...

Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιεί ο Θεμιστοκλής Ανδρέας Μπάκας στην κεντρική ομιλία του στην Πάτρα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:
Κάλεσμα για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κάλπες της 21ης Μαΐου και τη δημιουργία μιας προοδευτικής διακυβέρνησης, θα απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας
Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του, αύριο Παρασκευή, 12 Μαϊου, στις 8 μ.μ., στο καφέ-ρεστοράν Due Piani (Αγίου Νικολάου 47).
Στο κάλεσμα του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις νέες και στους νέους, αναφέροντας: «Σας καλώ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση μου και να πορευτείτε μαζί μου, για να φέρουμε την αλλαγή, την πρόοδο, και ένα αποτελεσματικό, κοινωνικό, κράτος με Δικαιοσύνη Παντού.
Απευθύνω ένα ιδιαίτερο, προσωπικό, κάλεσμα στους νέους ανθρώπους. Είμαι ένας από εσάς. Ελάτε να αλλάξουμε μαζί αυτά που μάς έχουν χαλάσει τη ζωή και να σχεδιάσουμε από κοινού το μέλλον που μάς ανήκει και κυρίως μάς αξίζει. Μπορούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.