Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Αξιοποίηση του κτιρίου της πρώην Κλινικής Καλαμπόκα που ανήκει στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

Ένα περιουσιακό στοιχείο του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, το ακίνητο της πρώην Κλινικής Καλαμπόκα στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, είναι εδώ...

Ένα περιουσιακό στοιχείο του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, το ακίνητο της πρώην Κλινικής Καλαμπόκα στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, είναι εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένο. Το συγκεκριμένο ακίνητο επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης μαζί με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου Θανάση Γεωργάκη στο πλαίσιο της παρουσίας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο Αιγίου. "Κατόπιν και των εντολών που έχουμε από το Υπουργείο Υγείας αλλά εξ όσον γνωρίζω και της διάθεσης που έχει εκφράσει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, έχουμε καταγράψει όλα τα ακίνητα που έχουν τα νοσοκομεία μας. Προκειμένου να δούμε ποια μπορεί να είναι άμεσα αξιοποιήσιμα και ποια από αυτά μπορεί να μπουν σε ένα πλαίσιο ενεργειών για την αξιοποίηση τους. Ένα τέτοιο κτίριο είναι και αυτό της πρώην κλινικής Καλαμπόκα, σε ένα κομβικό σημείο στο κέντρο της πόλης", τόνισε ο κ. Καρβέλης.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ ανέφερε ότι έχει ήδη γίνει μια πρώιμη συζήτηση με τον Διοικητή του ΓΝ Αιγίου Θανάση Γεωργάκη. "Θα φροντίσω να μπει σε κάποια από τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα, αλλά θα μπορούσε ένα τέτοιο έργο να ενταχθεί και στο Ταμείο Ανάκαμψης", συμπλήρωσε ο κ. Καρβέλης.
Σε ότι αφορά την αξιοποίηση του ακινήτου, ο κ. Καρβέλης είπε ότι το ενδιαφέρον στρέφεται προς την ανάπτυξη δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για ψυχικά ασθενείς αλλά και και για ειδικές περιπτώσεις όπως είναι άτομα που πάσχουν από αλτσχάιμερ και περιπτώσεις παιδιών με αυτισμό. "Δομές που λείπουν από την περιοχή μας που τις έχει ανάγκη όχι μόνο το Αίγιο αλλά και η ευρύτερη περιοχή", κατέληξε ο κ. Καρβέλης.
Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου
Νωρίτερα ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου με αφορμή την έγκριση του Υπουργείου Υγείας των κονδυλίων για την αναβάθμιση του τμήματος των ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.