Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (ΦΩΤΟ)

Μια εξαιρετική γιορτή με χορούς απ όλη την Ελλάδα διοργάνωσε το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας, στο πλαίσιο των π...

Μια εξαιρετική γιορτή με χορούς απ όλη την Ελλάδα διοργάνωσε το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας, στο πλαίσιο των πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων με την «Γιορτή Χορευτικών Συγκροτημάτων» συνδυάζοντας την παγκόσμια μέρα χορού με τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς.
Η παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πάτρα και μέσω του ιστορικού κέντρου κατέληξαν στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.
Στην μεγάλη αυτή γιορτή συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα της Κλειτορίας και των Τριποτάμων (Σύλλογος Ερυκίνη Αφροδίτη με Πρόεδρο τον κ. Σπήλιο Βλάχο) που εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν. Η εξαιρετική δουλειά και το μεράκι του δασκάλου κ. Δημήτρη Διαμαντόπουλου αλλά το ταλέντο των νεαρών χορευτών και χορευτριών 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.