HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκος Σπηλιόπουλος:«Αγωνίζομαι για μια νέα πνοή στον τόπο μας»

Με τη γλώσσα της καρδιάς του μιλά στους πολίτες, τους οποίους συναντά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος βουλευτής τη...

Με τη γλώσσα της καρδιάς του μιλά στους πολίτες, τους οποίους συναντά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αχαΐας, γιατρός – καρδιολόγος Νίκος Σπηλιόπουλος.
Συνομιλεί με άτομα κάθε ηλικίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους και καταθέτει το όραμά του για τον τόπο του. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο χωριό «Πλάτανος» στην Ακράτα συνομίλησε με τους πολίτες κάθε ηλικίας, άκουσε τις αγωνίες του και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική. «θα είμαι παρόν και θα αγωνιστώ για μια πιο ισχυρή δυναμική στον τόπο μας, για μια νέα πνοή και για μια καλύτερη συνέχεια. Οραματίζομαι μια Αχαΐα πρότυπο ανάπτυξης, ευημερίας και προόδου που θα γίνει ένα νέο σημείο αναφοράς στον χάρτη της Ελλάδας και με νέες προοπτικές που θα ξεπερνούν τα σύνορά μας. Το μεγαλύτερο όμως κεφάλαιο είναι οι άνθρωποι της που γι αυτούς αξίζει να κάνεις πάντα το καλύτερο», επισημαίνει ο ίδιος και δηλώνει πρόθυμος να αγωνιστεί με εντιμότητα για τα προσωπικά του πιστεύω και τις αρχές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μπορεί να πάει τη χώρα μας σταθερά μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.