Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Δήλωση Χριστίνας Αλεξοπούλου Βουλευτού Αχαΐας ΝΔ: Την Κυριακή, ως υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας, ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για το έργο ...

Δήλωση Χριστίνας Αλεξοπούλου Βουλευτού Αχαΐας ΝΔ:

Την Κυριακή, ως υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας, ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για το έργο της πρώτης μου θητείας (ο απολογισμός του οποίου βρίσκεται στο www.xalexopoulou.gr) και για το όραμα που έχω για την Αχαΐα της επόμενης τετραετίας - στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των ιδιωτικών επενδύσεων που πλέον έρχονται με αυξανόμενο ρυθμό στην Ελλάδα. Επενδύσεων, από τις οποίες ο νομός μας δικαιούται πολύ μεγαλύτερο κομμάτι και αυτό ακριβώς θα συνεχίσω να διεκδικώ.
Όμως, πέρα και πάνω από τις προσωπικές υποψηφιότητες, που αφορούν πρωτίστως τους υποστηρικτές κάθε κόμματος ξεχωριστά, υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο διακύβευμα: αν η πατρίδα μας θα συνεχίσει στον δρόμο της προόδου που έχει ανοίξει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2019, ή αν θα ξαναμπεί σε περιπέτειες παρόμοιες με εκείνες του 2015.
Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ανούσιες ψήφους διαμαρτυρίας ή για αποχή από τις κάλπες, με την παραπλανητική προσδοκία ότι δήθεν θα έχουμε την επιλογή να αποφασίσουμε ποια κυβέρνηση θέλουμε, αργότερα.
Μία είναι η κάλπη, στις 21 Μαΐου. Όλα θα κριθούν αυτή την Κυριακή.
Μόνο η θετική ψήφος στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη - την παράταξη που αγκαλιάζει και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες, την κυβέρνηση που εργάζεται σκληρά για όλους μας - επιτρέπει τη συνέχιση της αισθητής προόδου που έχει επιτευχθεί τα προηγούμενα 4 χρόνια. Κάθε άλλη επιλογή, θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την πρόοδο αυτή.
Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες Αχαιούς, και όλους τους Έλληνες, να στηρίξουν μαζικά τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και αν δεν βρίσκονται τόσο κοντά μας ιδεολογικά. Γιατί, υπάρχει μια κοινή ιδεολογία που μας ενώνει, υπεράνω των σεβαστών πολιτικών προτιμήσεων του καθενός: το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και της πατρίδας μας – μια κοινή ιδεολογία, την οποία σήμερα υπηρετεί αποτελεσματικά μόνο η Νέα Δημοκρατία.
Μία είναι η κάλπη, την Κυριακή 21 Μαΐου. Ας δώσουμε όλοι θετική ψήφο στη Νέα Δημοκρατία, πάνω από κόμματα και χρώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.