HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Δευτεραθλήτρια Α.Ε.Καλαβρύτων τίμησε την Πρωταθλήτρια Θύελλα Αιγίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αναμέτρηση Α.Ε.Καλαβρύτων - Θύελλας Αιγίου, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Αχαΐας σ...

Στην αναμέτρηση Α.Ε.Καλαβρύτων - Θύελλας Αιγίου, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Αχαΐας στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, που έληξε 3-0 υπερ των Καλαβρύτων, οι παίκτες των Καλαβρύτων προχώρησαν σε μια ξεχωριστή κίνηση.
Οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας έκαναν παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και περίμεναν να περάσουν οι αντίπαλοι τους για να τους δώσουν τα χέρια και να τους χειροκροτήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι η Θύελλα κέρδισε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα.
Μάλιστα πριν την σέντρα του αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδας των Καλαβρύτων, Τάκης Βαρβιτσιώτης χαιρέτησε όλη την αποστολή της Θύελλας και δώρισε το λεύκωμα με την ιστορία των Καλαβρύτων στον προπονητής της ομάδας του Αιγίου Κυριάκο Αθανασίου με την ευχή να συναντηθούν και πάλι οι δύο ομάδες του χρόνου στην Α’ κατηγορία.
Μια αναγνώριση των δευτεραθλητών της δίκαιης κατάκτησης του τίτλου από την Θύελλα Αιγίου. Άλλωστε οι δύο ομάδες ήταν μακράν οι καλύτερες στην διάρκεια του Πρωταθλήματος με την Θύελλα να παίρνει το Πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο και τα Καλάβρυτα να παίζουν στα playoff με πλεονεκτική βαθμολογία. 


Την Τετάρτη 17 Μαΐου στο ουδέτερο γήπεδο της Αβύθου στο Αίγιο ξεκινά η Α.Ε.Καλαβρύτων τους αγώνες για μια θέση ανόδου στην Α΄κατηγορία 
Ειδική Βαθμολογία Play Off
Καλάβρυτα 4
Αετός Ρίου 1
ΑΕ Αρόης 0
Δαβουρλής 0

PLAY OFF (σε ουδέτερα γήπεδα)
1η Αγωνιστική
Καλάβρυτα-ΑΕ Αρόης
Αετός Ρίου-Δαβουρλής

2η Αγωνιστική
ΑΕ Αρόης-Αετός Ρίου
Δαβουρλής-Καλάβρυτα

3η Αγωνιστική
Αετός Ρίου-Καλάβρυτα
ΑΕ Αρόης-Δαβουρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.