Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπηλιόπουλος: Το ομορφότερο ταξίδι με μόνη αποσκευή την καρδιά μου

Μοναδικές εμπειρίες από τις επαφές που έχει με ανθρώπους της υπαίθρου σε όλη την Αχαΐα αποκομίζει καθημερινά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας...

Μοναδικές εμπειρίες από τις επαφές που έχει με ανθρώπους της υπαίθρου σε όλη την Αχαΐα αποκομίζει καθημερινά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας Νίκος Σπηλιόπουλος.
Προχθές επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας όπου συνομίλησε με συναδέλφους του γιατρούς αλλά και με το λοιπό προσωπικό, ενώ περιόδευσε σε Σκιαδά, Τριταία, Σταυροδρόμι, Μαζαράκι, Σουδεναίικα και Λουσικά, όπου συνάντησε τους ανθρώπους που ζουν εκεί και κατέγραψε τις ανάγκες του.
«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου, να κάνω το ομορφότερο ταξίδι με μόνη αποσκευή την καρδιά μου. Έτσι γίνονται τα ταξίδια… Έτσι αγγίζονται οι ψυχές. Άνθρωποι απλοί που γνώρισες και δρόμοι που διένυσες …γίνονται κομμάτια δικά σου», ανέφερε ο ίδιος, καταγράφοντας συναισθήματα και εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.