HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Θερμή υποδοχή στον Σπαρταθλητή Στέργιο Αράπογλου

Θερμή υποδοχή στην Κλειτορία για τον Σπαρταθλητή Στέργιο Αράπογλου ο οποίος θα διανύσει συνολικά 3,000 km σε 50 ημέρες και θα περάσει από τ...

Θερμή υποδοχή στην Κλειτορία για τον Σπαρταθλητή Στέργιο Αράπογλου ο οποίος θα διανύσει συνολικά 3,000 km σε 50 ημέρες και θα περάσει από τις σημαντικότερες πόλεις και χωριά της Ελλάδας και της Κρήτης που υπέστησαν Ολοκαυτώματα κατά τη χρονική περίοδο 1940 -194.
Την Κυριακή 7 Μαΐου έφτασε στα Καλάβρυτα και από εκεί κατευθύνθηκε στην Κλειτορία όπου τον υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Δουκλιάς, τα με΄λη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και ο ΕΟΣ Κλειτορίας οι οποίοι και τίμησαν τον σπαρταθλητή.
Από τα ακριτικά Μαράσια του Έβρου ξεκίνησε ο Στέργιος Αράπογλου την υλοποίηση ενός δρομικού εγχειρήματος, συνολικού μήκους 3.000km, που θα διέλθει από 62 μαρτυρικές πόλεις και χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδος και της Κρήτης, που υπέστησαν Ολοκαυτώματα κατά την περίοδο 1940 – 1945 από τις δυνάμεις τριπλής κατοχής του Άξονα, δηλαδή της ναζιστικής Γερμανίας, της φασιστικής Ιταλίας και της μοναρχοφασιστικής Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα, θα διανύσει τρέχοντας 2.350 χιλιόμετρα στην Ηπειρωτική Ελλάδα και 700 χιλιόμετρα στην Κρήτη μέσα σε 50 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.