HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αίγινα: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο

 Τροχαίο με ένα σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε στην Αίγινα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (4.5.2023), καθώς «λύθηκε» το χειρόφρενο, με αποτέλε...

 Τροχαίο με ένα σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε στην Αίγινα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (4.5.2023), καθώς «λύθηκε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν 3 μαθήτριες στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το σχολικό λεωφορείο βρισκόταν έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, όταν συνέβη το τροχαίο. Δύο λεωφορεία ήταν παρκαρισμένα στο πάρκινγκ και «λύθηκε» το χειρόφρενο του ενός, με αποτέλεσμα οι 3 μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο μεγάλα οχήματα.
Στον Άγιο Νεκτάριο είχαν πάει εκδρομή οι μαθητές του 5ου γυμνασίου Χαλανδρίου. Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας, εκ των οποίων τα δύο διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», καθώς η μια κοπέλα τραυματίστηκε στον θώρακα και έχει δύσπνοια.
Οι δύο οδηγοί των λεωφορείων δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Αίγινας.
από newsit.gr με φωτό από aeginaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.