HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Λαμπρός ο εορτασμός στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου

Με λαμπρότητα και πλήθος προσκυνητών γιορτάστηκε η ανακομιδή των λειψάνων του Αγ. Αθανασίου στην Ι.Μ. Αγ. Αθανασίου. Στην πανηγυρική θεία ...

Με λαμπρότητα και πλήθος προσκυνητών γιορτάστηκε η ανακομιδή των λειψάνων του Αγ. Αθανασίου στην Ι.Μ. Αγ. Αθανασίου. Στην πανηγυρική θεία λειτουργία χοροστάτησε ο ηγούμενος της Αγ.Λαύρας π. Ευσέβιος και οι ιερείς π Δημήτριος Σταθακόπουλος και π. Δημήτριος Κωστοπουλος. Στο τέλος τελέστηκε μνημόσυνο από την κα Γιώτα Μητροπούλου- Βουρλή στη μνήμη του συζύγου της Βασιλείου και τω ν τέκνων της Αθανασίου και Ευάγγελου. Παρέστη ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος κος Δουκλιάς, ο πρώην αντιδήμαρχος κος Μιχαλόπουλος, ο βουλευτής Αχαΐας κος Φωτήλας, η υποψήφια βουλευτής κα Γιαννιά και πλήθος κόσμου. 
Μετά την απόλυση παρατέθηκε δεξίωση στους προσκυνητές από την Αδελφότητα σε συνεργασία με την κα Γιώτα Βουρλή -Μητροπούλου και την οικογένειά της που προσέφερε και φέτος το φαγητό στη μνήμη του συζύγου της Βασιλείου και των τέκνων Αθανασίου και Ευάγγελου. Προσφορές έκαμαν η Ένωση Καλαβρύτων μέσω του κου Παύλου Σατολιά, το τυροκομείο Μηλιτσόπουλος, ο κ. Μιλτιάδης Τσιάμης, ο Πάνος Μητρόπουλος και άλλοι, τους οποίους όλους ευχαριστούμε. Έγινε λαχειοφορος αγορά και κληρώθηκε ένα αρνί που προσέφερε ο Ιωάννης Λυμπερης και ένα σετ μαχαιροπιρουνα. Τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Νίκος Τσάμης από την Κλειτορια. 
Τέλος ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία.
Γεώργιος Μητρόπουλος
Αδελφότητας Φιλιωτών Καλαβρυτινών «Ο Άγιος Βλάσιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.