HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιοδεία στα Καλάβρυτα η Ευσταθία Γιαννιά

 Συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες της σ’ όλη την Αχαΐα η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Για...

 Συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες της σ’ όλη την Αχαΐα η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες και τις σκέψεις των πολιτών. 
Η κα Γιαννιά την Τρίτη παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην ιστορική Μονή του Αγίου Αθανασίου, στα Φίλια Καλαβρύτων, που γιόρτασε με λαμπρότητα την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε αρκετά χωριά στην επαρχία Καλαβρύτων, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής. 
«Η ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων κρύβει αμέτρητους θρησκευτικούς, πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς. Με επίκεντρο τη Μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό Κέντρο, το οποίο τη φετινή χειμερινή περίοδο σημείωσε ρεκόρ επισκέψεων, υποδεχόμενα περισσότερα από 100.000 άτομα, αλλά και αμέτρητα ακόμη σημεία αναφοράς, όπως το Μέγα Σπήλαιο, η Αγία Λαύρα, τα Σπήλαια Λιμνών Καστριών, τα δεκάδες γραφικά χωριά, συνθέτουν έναν τόπο μοναδικό που μπορεί να αποτελέσει τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο. Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στον ορεινό Δήμο Καλαβρύτων δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα κρατώντας «ζωντανά» τα χωριά μας με κυρίαρχη ενασχόλησή τους την κτηνοτροφία και τις καλλιέργειες. Οφείλουμε να στηρίξουμε τον τουρισμό, αλλά και τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, δίνοντας κίνητρα στους νέους να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους», δήλωσε η κα Γιαννιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.