Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας: «Πέρασαν από εδώ πρωθυπουργοί, υπουργοί και η Αχαΐα δεν έχει υποδομές»

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Τη σκληρή αλήθεια ότι, αν και έβγαλε πρωθυπουργούς και υπουργούς, η Αχαϊα δεν βρίσκεται στη θέση που της αξίζει, ...

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:
Τη σκληρή αλήθεια ότι, αν και έβγαλε πρωθυπουργούς και υπουργούς, η Αχαϊα δεν βρίσκεται στη θέση που της αξίζει, ανέδειξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Θεμιστοκλής –Ανδρέας Μπάκας.
Μιλώντας την Κυριακή στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στη Δαφνούλα του Δήμου Ερυμάνθου, τόνισε χαρακτηριστικά «ότι έχουν περάσει από εδώ πρωθυπουργοί, υπουργοί και η Αχαϊα δεν έχει υποδομές», επισημαίνοντας: «Oι νέοι φεύγουν για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον, γιατί δεν υπάρχει καμία υποδομή γι’ αυτούς. Οι νέοι φεύγουν και πάνε στη Πάτρα και τι κάνουν; Βρίσκουν μια δουλειά με 250 έως 400 ευρώ σε διάφορα σούπερ μάρκετ, για την οποία θες και πολιτικό βύσμα. Φτάσαμε στο σημείο να χειροκροτούμε για μια τετράωρη θέση σε σούπερ μάρκετ. Πάει ο νέος, που έχει στο βιογραφικό του σημαντικές σπουδές, να σηκώνει τα κιβώτια και τα τυριά του κυρίου, για 400 ευρώ, όταν οι γονείς του έχουν ξοδέψει περιουσίες σε φροντιστήρια και στο Πανεπιστήμιο. Ε, αυτό λέγεται κατάντια. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν θέλει τους νέους, η Αχαϊα διώχνει τους νέους».
Επιπλέον, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας σημείωσε: «Ζούμε σε μια χώρα που 7 στους 10 νέους ζουν με τους γονείς τους, στο παιδικό τους δωμάτιο. Και πώς να κάνουν οικογένεια όταν 800.000 νέοι αμείβονται με 398 ευρώ το μήνα;»
Δριμεία κριτική άσκησε στην απερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και για το στεγαστικό πρόγραμμα «Σπίτι μου», που απευθύνεται στους νέους, τονίζοντας ότι αυτό περιλαμβάνει 5.000 δικαιούχους, όταν 400.000 νέοι χρειάζονται στέγη, υπογραμμίζοντας: «Ξέχασαν μόνο να πουν στους νέους και στους γονείς των παιδιών ότι πρέπει να έχουν 50.000 ευρώ δικά τους λεφτά. Για ποιο λόγο; Το πρόγραμμα λέει 200.000 για αγορά σπιτιού, με δάνειο 150.000. Τις άλλες 50.000, πού θα τις βρουν; Ποιος νέος έχει 50.000 ευρώ;»
Τονίζοντας ότι «με τη Νέα Δημοκρατία μάθαμε τι σημαίνει φτωχοποίηση» και χαρακτηρίζοντας «ξευτίλα» το γεγονός ότι 600.000 έσπευσαν να πάρουν τα 22 ευρώ του market pass, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας προχώρησε και σε μια κατάθεση ψυχής λέγοντας: «Η Αχαϊα είναι ξεχασμένη, είναι στην αφάνεια. Μάς αρέσει δεν μάς αρέσει».
Και καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι αν θα είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα ζήσουν οι λίγοι ή οι πολλοί. Γι’ αυτό σας καλώ να δώσουμε όλες και όλοι το παρών την Παρασκευή στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, για να στείλουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα για όλους! Με τη νίκη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.