HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Βρέθηκε ο "εκλεκτός" που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της νέας δημοτικής κίνησης

Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις και συναντήσεις, όλα δείχνουν οτι βρέθηκε ο εκλεκτός να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της νέας δημοτικής κίνησης π...

Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις και συναντήσεις, όλα δείχνουν οτι βρέθηκε ο εκλεκτός να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της νέας δημοτικής κίνησης που θα διεκδικήσει το δήμο Καλαβρύτων.
Ονόματα είχαν πέσει αρκετά στο τραπέζι με τελευταίο όνομα δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης χωρίς όμως να ευδοκιμήσει. Έτσι η προσωρινή κεντρική γραμματεία, όπως αυτοαποκαλείται, της νέα κίνησης, κατέληξε σε συμπατριώτη μας με καταγωγή από χωριό της Αροανίας, που ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα με καταστήματα τροφίμων και κρέατος.
Όλα πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχουν κλειδώσει και αναμένονται οι ανακοινώσεις. Να σημειώσουμε οτι σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Συμμαχία για την Ανατροπή» η πρώτη ανοιχτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στα Καλάβρυτα.
Εκτός αυτής της δημοτικής κίνησης σύντομα θα ανακοινωθεί και άλλη δημοτική κίνηση με επικεφαλής νυν δημοτικό σύμβουλο, που ήδη προχωρά στην σύσταση ψηφοδελτίου.  
Αναλυτικά όλο το ρεπορταζ, το παρασκήνιο και τα ονόματα των πρωταγωνιστών, στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας ΏΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.