HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκέντρωση ΚΚΕ στα Καλάβρυτα - Καραθανασόπουλος: Τα λαϊκά στρώματα να γυρίσουν την πλάτη στα εκβιαστικά διλήμματα

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη των Καλαβρύτων την Κυριακή 7 Μάη 2023 στον κεντρικό πεζό...

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη των Καλαβρύτων την Κυριακή 7 Μάη 2023 στον κεντρικό πεζόδρομο. Κεντρικός ομιλητής ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.
«Οι εργαζόμενοι, τα λακά στρώματα, οι πολίτες της επαρχίας, να γυρίσουν την πλάτη στα εκβιαστικά διλήμματα, να γυρίσουν την πλάτη στις προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και να επιλέξουν με την ψήφο τους και την επόμενη μέρα ένα ισχυρό αντίπαλο δέος στην όποια κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως μορφής και σύνθεσης» κάλεσε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, επισημαίνοντας πως «η επόμενη κυβέρνηση θα είναι χειρότερη από τη σημερινή και θα πάρει και νέα αντιλαϊκά μέτρα» τονίζοντας οτι «ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ είναι το μόνο θετικό αποτέλεσμα που μπορούν να βγάλουν οι κάλπες της 21ης Μαΐου»
Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πάτρας κα Αναστασία Τογιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.