HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μπουρδής Γιάννης: Χίλια και πλέον Ευχαριστώ! Στις 25 Ιουνίου μαζί, για να εκπλήξουμε περισσότερους!

Με την ολοκλήρωση μίας απαιτητικής αλλά και ευχάριστης εκλογικής διαδικασίας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψ...

Με την ολοκλήρωση μίας απαιτητικής αλλά και ευχάριστης εκλογικής διαδικασίας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Ο Πριόλιθος απ’ όπου και κατάγομαι, τα Καλάβρυτα και ολόκληρη η Αχαΐα έδειξαν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους στη νέα γενιά, έδειξαν ότι ψάχνουν μία άφθαρτη διέξοδο. Δική μου υπόσχεση είναι πως με ανιδιοτέλεια και μεράκι θα προσπαθήσω ακόμη περισσότερο για να στηρίξω την τοπική κοινωνία, από όποιο πόστο και αν χρειαστεί. Στόχος μου, άλλωστε, είναι να προσφέρω μέσω της πολιτικής και όχι να αποκομίσω κάποιο όφελος.
Η ενσωμάτωση του συνόλου των ψηφοδελτίων από τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου δημιουργεί μία ξεκάθαρη εικόνα ως προς την πολιτική ζωή του τόπου μας. Η λαϊκή ετυμηγορία έδειξε ότι η μόνο από την «Πλεύση Ελευθερίας» μπορεί να υπάρξει ζωντανή, ισχυρή και με φωνή αντιπολίτευση στη Βουλή. Αυτό έχει υποσχεθεί η επικεφαλής της παράταξής μας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτό θα κάνει πράξη με όλους εμάς και εσάς δίπλα της.
Η συνέπεια σε λόγο και έργα που διέπει την «Πλεύση Ελευθερίας» είναι βασική προϋπόθεση για μία πραγματική αντιπολίτευση, ώστε η παράταξή μας να εκπροσωπήσει επάξια τη φωνή των πολιτών, να υπερασπιστεί κάθε τους δικαίωμα. Με την Πλεύση Ελευθερίας εντός Βουλής, θα σημάνει μια διαφορετική εποχή, με ενεργή κοινοβουλευτική διαδικασία, με σεβασμό στους θεσμούς και στις αρχές.
Απευθύνομαι σε όλους εσάς, ώστε στις 25 Ιουνίου να κοιτάξουμε μπροστά, ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Στις 25 Ιουνίου σας προσκαλώ ώστε όλοι μαζί να συνταχθούμε και να ψηφίσουμε Πλεύση Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.