HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οβελίας με ανοιξιάτικο καιρό - O Καιρός την Μ. Εβδομάδα

Με βροχερό καιρό θα γίνει η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα όπως φαίνεται από τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ...

Με βροχερό καιρό θα γίνει η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα όπως φαίνεται από τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο μετά τις σημερινές αραιές νεφώσεις, που ήταν πιο πυκνές στα νότια, και τις τοπικές βροχές, από την Κυριακή έως τη Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός αναμένεται άστατος με τοπικές βροχές, μπόρες και καταιγίδες, περισσότερες το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ηπειρωτικά και πτώση της θερμοκρασίας.
Αλλάζει το σκηνικό τη Μεγάλη Πέμπτη
Όμως την Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός βελτιώνεται, χωρίς κανένα πρόβλημα σε στεριά και θάλασσα η έξοδος των εκδρομέων. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και στο τέλος της εβδομάδας να ξεπερνά και τους 20 βαθμούς τις μεσημβρινές ώρες.
Με βάση τα τελευταία πάντως προγνωστικά στοιχεία, δεν αποκλείεται ο άστατος καιρός να επιστρέψει την Μεγάλη Παρασκευή στα βόρεια, με βελτίωση το Μεγάλο Σάββατο και πιθανόν ξανά άστατο καιρό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά την Κυριακή του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.