Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Εκκίνηση στο Grimaldi European IQFOiL Test Event

Ξεκινά την Παρασκευή 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Απριλίου το Grimaldi European IQFOiL Test Event. Πρόκειται για την πρόβ...

Ξεκινά την Παρασκευή 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Απριλίου το Grimaldi European IQFOiL Test Event.
Πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα IQFOiL το οποίο θα φιλοξενηθεί στον Πατραϊκό κόλπο από τις 7 έως τις 14 Μαΐου.
Τους αγώνες θα διοργανώσει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Παγκόσμια Κλάση IQFOIL, την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.
Στο Grimaldi European IQFOiL Test Event θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από σχεδόν όλο τον κόσμο! Γιατί μπορεί η διοργάνωση να αφορά στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά επειδή επί της ουσίας θα αποτελέσει κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ενδιαφέρον είναι τεράστιο από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Αναλυτικά για το Grimaldi Test Event European IQFOiL έχουν δηλώσει μεταξύ άλλων συμμετοχή πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Ισπανία, το Ισραήλ, την Ελβετία, την Πολωνία και ακόμη από Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Αυστραλία, Αρούμπα, τη Μεγάλη Βρετανία μέχρι και από τη Νέα Ζηλανδία.
«ΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ
Πολυπληθέστερη αποστολή είναι αυτή της Κίνας, καθώς έχουν δηλωθεί για να συμμετάσχουν στο Grimaldi European IQFOiL Test Event 12 πρωταθλητές από τη χώρα της Ασίας, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα και κάνουν προπονήσεις προκειμένου να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές συνθήκες.
«ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ» Ο ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ
Σύμφωνα με τις επιταγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας το χρώμα που επιβάλλεται να κυριαρχεί στην Κατηγορία IQFOiL είναι το κόκκινο. Τόσο λοιπόν στη διάρκεια του Grimaldi Test Event European IQFOiL, όσο και στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Πατραϊκός θα «κοκκινίσει»!
Πρόγραμμα Grimaldi European IQFOiL Test Event
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
10.00-13.00: Τεχνικός έλεγχος-καταμετρήσεις.
14.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών
15.00: Έναρξη αγώνων

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
10.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών
12.00: Έναρξη αγώνων

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
10.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών
12.00: Έναρξη αγώνων
18.00: Απονομές

* Στο Grimaldi Test Event European IQFOiL οι αθλητές θα ξεκινούν μπροστά από το Porto Rio και ο στίβος που θα διαγωνίζονται θα διαμορφώνεται ανάλογα κάθε φορά με τις κλιματολογικές συνθήκες, ενώ ο τερματισμός υπολογίζεται ότι θα γίνεται στην Πλαζ στην Αγυιά στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.