Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζει τις περιοδείες η Γιώτα Παυλοπούλου

Πυκνές περιοδείες στην Αχαΐα πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Παναγιώτα (Γιώτα) Παυλοπούλου. Ειδικότε...

Πυκνές περιοδείες στην Αχαΐα πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Παναγιώτα (Γιώτα) Παυλοπούλου.
Ειδικότερα επισκέφθηκε δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Καλαβρύτων και Αιγιάλειας συνομιλώντας με κατοίκους και αναλύοντας το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών.
Σε Σειρές, Τριπόταμα και Κάτω Πτέρη τόνισε: "21 Μαΐου δεν θα αναμετρηθούν δύο κόμματα. Θα αναμετρηθούν δύο διαφορετικές αξιακές, ιδεολογικές και προγραμματικές θέσεις. Η ισχυρή Ελλάδα της ανάπτυξης, της αμυντικής υπεροχής, της ασφάλειας και της περιοριστικής μεταναστευτικής πολιτικής, με την Αριστερά της αβεβαιότητας, των αθρόων μεταναστευτικών ροών, της ανομίας και της υπερφορολόγησης".
Η υποψήφια βουλευτής Γιώτα Παυλοπούλου συνεχίζει τις περιοδείες της σε δημοτικά διαμερίσματα της Αιγιάλειας και της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.