HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού στο Αίγιο

Στο Αίγιο, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, στο πλαίσιο των εορτασμών της Πολιούχου της Πόλης, Ζωοδόχου Πηγής, παρέστη σήμερα, Παρασκευή 21 Α...

Στο Αίγιο, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, στο πλαίσιο των εορτασμών της Πολιούχου της Πόλης, Ζωοδόχου Πηγής, παρέστη σήμερα, Παρασκευή 21 Απριλίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
Ο κ. Κατσανιώτης παρακολούθησε την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πατρών, κ. Χρυσόστομου, και Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους, κ. Διονύσιου. Εν συνεχεία, ο κ. Κατσανιώτης συμμετείχε στην λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας Τρυπητής στους δρόμους της πόλης του Αιγίου μαζί με χιλιάδες πιστών και άλλων επισήμων.
Σε δηλώσεις του, ο Υφυπουργός, πέρα από τις ευχές του προς τους πολίτες του Αιγίου, εστίασε ιδιαίτερα στην ανακαίνιση και αποκατάσταση του ιερού προσκυνήματος, υπογραμμίζοντας: «Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Τρυπητής επέστρεψε στην ιστορική θέση της που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά θρησκευτικά προσκυνήματα της Ελλάδας, γεγονός που μας χαροποιεί όλους και προσφέρει τη δυνατότητα πλέον στους πιστούς όλης της χώρας να επισκέπτονται και να απολαμβάνουν αυτόν τον μοναδικό προσκυνηματικό χώρο στο Αίγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.