Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας βυσσινόκηπος στο κέντρο των Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου ο θεατρικό όμιλος "Πάνος Μίχος" έκανε πρεμιέρα στον "Βυσσινόκηπο" του Αντόν Τσέχωφ και εντυπωσ...

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου ο θεατρικό όμιλος "Πάνος Μίχος" έκανε πρεμιέρα στον "Βυσσινόκηπο" του Αντόν Τσέχωφ και εντυπωσίασε. Σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου στις 8 το βράδυ θα δώσει την 3η και τελευταία παράσταση στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, ενώ την Δευτέρα 3 Απριλίου και Τρίτη 4 Απρίλιου θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις για το Γυμνάσιο, Λύκειο και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων όπου θα ακολουθήσει και συζήτηση μετα το πέρας της παράστασης με τους μαθητές αναφορικά με το έργο.
Βόλτα στον πεζόδρομο
Το Σάββατο το απόγευμα, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους. Πριν την παράσταση οι πρωταγωνιστές με την εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές για τις ανάγκες του έργου, βγήκαν σεργιάνι στο κέντρο των Καλαβρύτων μεταφέροντας εικόνες μιας άλλης εποχής. Το στυλ και η βιωματική προσέγγιση των ρόλων από τους πρωταγωνιστές ακόμα και στην βόλτα, ήταν εμφανής με ντόπιους και επισκέπτες να αποθανατίζουν τις ωραίες αυτές εικόνες!   


Λίγα λόγια για το έργο:
Ένα έργο αποχαιρετισμού, ένας πανέμορφος βυσσινόκηπος που βγαίνει σε πλειστηριασμό. Μαζί του τελειώνει και χάνεται μία εποχή ευμάρειας ανεμελιάς και ταυτόχρονα χυδαιότητας και διαφθοράς. Γύρω και μέσα σε αυτόν τον υπέροχο κήπο ζει και κινείται ένας ολόκληρος μικρόκοσμος. Ένα φαινομενικά ανεξάντλητο δειγματολόγιο από χαρακτήρες που εκφράζουν τη δύσκολη μετάβαση από το παλιό στο νέο, άνθρωποι απαίδευτοι, σοβαροφανείς, αδρανείς και νωθροί, συναισθηματικά ανάπηροι και την ίδια στιγμή ευαίσθητοι, εργατικοί με όραμα για ένα καλύτερο και δικαιότερο αύριο, πρόσωπα τραγικά σε ένα κωμικό ποίημα για το σπουδαίο και το ασήμαντο, το υψηλό και το γελοίο, για την θέληση και την αδυναμία.

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.