HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων για το Πάσχα

Σε μήνυμα του για το Πάσχα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρει ...

Σε μήνυμα του για το Πάσχα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:
«Είναι η λαμπρότερη περίοδος του χρόνου. Μέρες ελπίδας, πίστης και αισιοδοξίας. Αλλά και προσδοκίας για ένα καλύτερο αύριο. Τα Θεία Πάθη, η Σταύρωση και τελικά το χαρμόσυνο και πανανθρώπινο μήνυμα της Ανάστασης συμβολίζουν τη νίκη της ζωής απέναντι στον θάνατο, τη νίκη του Φωτός απέναντι στο σκοτάδι.
Συμβολίζουν, όμως, και την ανάγκη οι άνθρωποι να γινόμαστε καλύτεροι. Να είμαστε περισσότερο αλληλέγγυοι και πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι ο θρίαμβος της Αγάπης και της Ζωής που εκφράζεται μέσα απ’ όλα τα μηνύματα της Μεγάλης Εβδομάδας αποκτά ουσιαστικό περιεχόμενο. Και μόνο έτσι το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως φωτίζει πραγματικά το δρόμο μας.
Το πέρασμα απ’ το Σταυρό στην Ανάσταση, απ’ τον Γολγοθά στη Λύτρωση, απ’ τον πόνο στην αγαλλίαση, απ’ το σκοτάδι στο Φως, απ’ την άγνοια στη Γνώση και στην Αλήθεια είναι, λοιπόν, όλα μαζί πλευρές μια διαρκώς αναγεννητικής διαδρομής αλλά -για όλους μας- και μια καθημερινή πηγή δύναμης, ελπίδας και κουράγιου.
Ειδικά φέτος που αυτή η μεγάλη, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης συμπίπτει με μια ανείπωτη τραγωδία που γέμισε τις καρδιές όλων μας, σ’ όλη τη χώρα αλλά και εδώ στην περιοχή των Καλαβρύτων, με πόνο και οδύνη.
Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και σ’ όλους. Με τις ολόψυχες ευχές μου για Υγεία κι Αγάπη, σ’ εσάς και στις οικογένειες σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.