HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κωνσταντίνα Φράγκου: Γιατί αποφάσισα να είμαι Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση

Είμαι ένα ενεργό μέλος της πολιτικής ζωής του τόπου μας και θέλοντας να βάλλω ένα λιθαράκι στην ιστορία της χώρας μας αποφάσισα να συμμετέχ...


Είμαι ένα ενεργό μέλος της πολιτικής ζωής του τόπου μας και θέλοντας να βάλλω ένα λιθαράκι στην ιστορία της χώρας μας αποφάσισα να συμμετέχω ως Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου. Σέβομαι τις νέες γενιές και πιστεύω ότι εάν θέλουμε να αλλάξει κατεύθυνση αυτή η χώρα πρέπει να «φύγουν» ΟΛΟΙ όσοι την κατατέστρεψαν και συνεχίζουν είτε να την καταστρέφουν ή να επιθυμούν να λάβουν πάλι εξουσία! Δυστυχώς, τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει μια, δύο και τρεις φορές, έχουν αποδείξει, ότι δεν έχουν καταφέρει καμία ΑΛΛΑΓΗ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένα καθαρό κόμμα που κινείται με γνώμονα την αλήθεια και το καλό της Ελλάδας μας. 
Από την πλευρά μου, ως επιχειρηματίας τα τελευταία 30 χρόνια και βιώνοντας τις ανάγκες της κοινωνίας, ως μητέρα ενός νέου παιδιού που παλεύει για τα όνειρά του αλλά και ως Αχαιή που επιθυμεί ο νομός της να γυρίσει σελίδα αποφάσισα να στρατευτώ με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Το μόνο που καλώ τους φίλους μου είναι να σκεφτούν πριν πάνε στην κάλπη, αυτή τη φορά, μια ψήφος μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας. Για την Ελλάδα μας, γα τα παιδιά μας! 
Η Λύση είναι μια και είναι Ελληνικη… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.