HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τσίπρας: Η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα και η ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες

Το έθιμο του σπασίματος των μπότηδων βίωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά ...

Το έθιμο του σπασίματος των μπότηδων βίωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά του για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε σε μπαλκόνι σπιτιού στο κέντρο της πόλης και πέταξε κι αυτός ένα κόκκινο κανάτι, ενώ το έθιμο τήρησαν και οι δύο γιοί του. 
Ο Α. Τσίπρας έφτασε στην πλατεία της Κέρκυρας λίγο νωρίτερα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, να φωτογραφηθεί και να ανταλλάξει ευχές με τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε: «Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα. Με την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες, προσωπικές και συλλογικές. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου γης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.