HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Οι περιοδείες από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ

Σάββατο 22 Απρίλη 10:30πμ, η Ρένα Γκέστα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ και η Αγγελική Τσώλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ θ...

Σάββατο 22 Απρίλη
10:30πμ, η Ρένα Γκέστα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ και η Αγγελική Τσώλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή γύρω από την Τριών Συμμάχων.
11:00πμ, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Δημήτρης Μαρμούτας και Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα σούπερ Μάρκετ στην Κάτω Αχαΐα.
12:00μ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας θα μιλήσει σε σύσκεψη στο αθλητικό στέκι «το 4» (Ευβοίας 142).
Δευτέρα 24 Απρίλη
7:00μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας και ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία και θα μιλήσουν σε σύσκεψη στη Ροδοδάφνη Αιγιάλειας.
Τρίτη 25 Απρίλη
7:00πμ, ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα μιλήσει με εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Πατρέων.
10:00πμ, ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΚΥ Αγίου Αλεξίου.
7:00μμ, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Γιάννης Μποδιώτης και Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά του Αιγίου.
Τετάρτη 26 Απρίλη
9:00πμ, ο Χρήστος Πατούχας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε υπηρεσίες της Περιφέρειας.
11:30πμ, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Γεωργία Γαλυφοπούλου και Γρηγόρης Συμεωνίδης, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή της Γούβας, του Βλατερού και του Μαρκάτου.
Πέμπτη 27 Απρίλη
10:30πμ, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Χρήστος Πατούχας και Αγγελική Ξυδία θα μιλήσουν σε εργαζόμενους στο Βρεφοκομείο Πατρών.
7:30μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας και ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία και θα μιλήσουν σε σύσκεψη στα Σελιανίτικα.
Παρασκευή 28 Απρίλη
10:00πμ, ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΚΥ Νότιου Τομέα.
7:00μμ, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Γιάννης Μποδιώτης και Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά του Αιγίου.
Σάββατο 29 Απρίλη
7:00μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας και ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο Συνοικισμό του Αιγίου
Κυριακή 30 Απρίλη
11:30πμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας θα μιλήσει στην εκδήλωση για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μήτσου Ρεμπούτσικα, στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.